Gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft!

Voor jullie trouwdag willen jullie natuurlijk de mooiste bruidstaart, geheel in de stijl van jullie huwelijk. Het Taartenatelier maakt deze droom werkelijkheid en creëert voor jullie een unieke taart die geheel wordt ontworpen en gemaakt naar jullie persoonlijke wensen. Hieronder staat alvast wat informatie om door te nemen voordat we een consult afspraak maken voor jullie bruidstaart.

 Het consult gesprek:

Omdat de trouwdag met veel zorg en aandacht voor detail wordt gepland, moet de bruidstaart natuurlijk helemaal binnen dit plaatje passen. Neem daarom naar de eerste afspraak voor de taart zoveel mogelijk materiaal mee dat als inspiratiebron kan dienen voor het ontwerp van de taart. Denk hierbij aan de kleuren, vormgeving van de uitnodigingen, details uit de trouwjurk of trouwpak, bloemen in het bruidsboeket etc. Ook foto's van bruidstaarten die jullie mooi vinden kunnen als inspiratiebron dienen voor jullie eigen taartontwerp. Het Taartenatelier kopieert echter geen taarten van anderen.

 Wat is het budget voor jullie bruidstaart?

De prijzen voor gestapelde bruidstaarten liggen tussen de € 4,25 per couvert voor naked cakes tot c.a. € 8,- per couvert voor fondant taarten.

 

 Het ontwerp:

Na het consult wordt er, indien gewenst, een ontwerpschets gemaakt van de taart. Hiervoor wordt een aanbetaling gevraagd van €50,-. Dit bedrag wordt bij definitieve bestelling van de taart uiteraard weer verrekend met het totale bedrag.

 

 Proeverij:

Wil je van tevoren verschillende smaken proeven? Maak dan een afspraak voor een proeverij. Dit kan natuurlijk ook tijdens het consult gesprek.

Het is mogelijk om een proefsessie aan te vragen waarbij er combinaties van 2 soorten cake,  2 smaken crèmevulling en 4 smaken fruitvulling geproefd kunnen worden.  De kosten hiervoor bedragen € 30,- per sessie voor 2 personen, inclusief koffie en/of thee. Deze proefsessie kan gekoppeld worden aan de consult afspraak of de proeftaartjes kunnen op afspraak worden opgehaald om thuis te proeven. Bij bestellingen vanaf € 350,- wordt het bedrag van de proefsessie in mindering gebracht op het totaalbedrag van de taart.

Let op: een proefsessie dient minimaal 1 week van tevoren worden aangevraagd en betaald. Verzetten kan kosteloos tot 3 dagen voor de gereserveerde datum.

 

De bruidstaart bezorgen of vervoeren:

Voor het afleveren van een taart op locatie wordt altijd een aparte prijsopgave gemaakt. Taarten die bestaan uit minder dan drie verdiepingen worden niet bezorgd, maar kunnen op afspraak worden opgehaald bij Het Taartenatelier.

Let erop dat de taart alleen door het Taartenatelier afgeleverd kan worden op goed bereikbare locaties via verharde, goed begaanbare wegen. 

Indien de taart niet wordt bezorgd door Het Taartenatelier, dan zorgt deze ervoor dat de taart veilig en stabiel vervoerd kan worden, waarbij de vervoerder heldere instructies krijgt over het veilig vervoeren van de taart.

     

Voor het maken van een afspraak of voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Klik HIER om de bruidstaart foto's te zien

                                                                                                        

 

Liesbeth Thomassen

Cake designer

Torenstraat 19

5151JJ Drunen

www.hettaartenatelier.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.